Acties

Beat the Beast and Run Beat the Beast and Run is een hardloopevenement tijdens de jaarlijkse Cascaderun in Hoogeveen. Deelnemers kunnen meedoen op twee verschillende afstanden namelijk de 5 of 10 mijl. Als je voor ons team meeloopt zorgen wij voor een mooi shirt (die je na de run mag houden) en een goodiebag als dank voor je inzet. Daarnaast krijg je natuurlijk ook enorm veel waardering. Om onderzoek te kunnen steunen en clusterhoofdpijn bekender te maken, vragen wij alle lopers zich te laten sponsoren door familie, vrienden en kennissen. Dit is dan ook het enigste wat we van jou verwachten! Goed om te weten: Iedereen loopt de run voor zichzelf en op zijn eigen tempo. Natuurlijk kun je je ook samen met andere mensen opgeven. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Help jij ons mee in de strijd tegen clusterhoofdpijn? Meld je dan aan voor dit prachtige evenement dat op 14 april 2019 plaats zal vinden in Hoogeveen, Drenthe.

Aanmelden kan door je naam, shirtmaat en 06-nummer te mailen naar aanmelden@beatthebeast.nl. Vragen? Neem dan contact op met Renske Smit! (Interncoordinator@beatthebeast.nl). 

Beat the Beast and Sail 

Beat the Beast and Sail in een evenement dat is opgericht door Wesley den Baas in samenwerking met Sterre Zwartscholten. Ook in 2018 zal dit evenement plaatsvinden en wel in het weekend van 8 juni. Binnenkort komen wij met meer informatie hierover!

beat the beast and sail

Beat the Beast and Keep Walking

Beat the Beast and Keep Walking is een actie die is opgericht door Danielle Donker. Zij liep in 2017 voor de eerste keer de Nijmeegse Vierdaagse en wilde naast voor zichzelf, ook voor een ander lopen. Omdat zij in haar omgeving iemand kende die clusterhoofdpijn heeft, kwam zij met ons in contact. In overleg hebben we Beat the Beast and Keep Walking opgezet. Wij hopen dit jaar met zoveel mogelijk mensen aan de start te staan. Het concept is eigenlijk hetzelfde als bij Beat the Beast and Run. Wij zorgen voor een shirt en goodiebag als dank voor je inzet, en jij laat je sponsoren door familie, vrienden en kennisen. Uiteraard komen wij onze lopers op de laatste dag heel hard aanmoedigen, lopen we desnoods een stukje mee en trakteren wij op een drankje na afloop! Je kunt je bij ons aanmelden door te mailen naar aanmelden@beatthebeast.nl. Vragen? Neem dan contact op met Renske Smit door te mailen naar interncoordinator@beatthebeast.nl.