Steun ons!

Momenteel is het nog niet bekend waardoor clusterhoofdpijn ontstaat, wordt de diagnose vaak pas na jaren gesteld en is er bij een groot deel van de patiënten geen goede behandeling mogelijk. Om meer onderzoek mogelijk te maken en daarnaast meer bekendheid te creëren naar deze ernstige aandoening, zijn wij donateurs nodig! Elk bedrag, groot of klein, is meer dan welkom. Hieronder kunt u zien op welke verschillende manieren u ons kunt steunen.

Optie 1: Eenmalig een donatie doen

Via internetbankieren kunt u eenvoudig en veilig een eenmalige donatie doen. U kunt het gewenste bedrag overmaken naar het rekeningnummer zoals hiernaast vermeld staat.

Optie 2: Wordt 'Vriend van Beat the Beast'

U kunt een vaste donateur van Beat the Beast worden. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Optie 3: Neem deel aan een van onze acties en laat je sponsoren

Momenteel heeft Stichting Beat the Beast drie acties loper namelijk:
- Beat the Beast and Run, een hardloopevenement in Hoogeveen
- Beat the Beast and Sail, een zeil evenement in Zeeland
- Beat the Beast and Keep Walking, tijdens de Nijmeegse Vierdaagse

Voor al deze acties zijn wij ieder jaar weer op zoek naar deelnemers. Wij regelen voor hen een shirt en kleinigheidje als dank voor hun inzet, en zij nemen deel aan het evenement + laten zich sponsoren door familie, vrienden en kennissen. Zo creëren we samen meer bekenheid voor en steunen we onderzoek naar clusterhoofpijn. Uiteraard helpen wij jou bij de voorbereidingen, promoten wij de actie en komen wij je heel hard aanmoedigen ;) Kijk bij het kopje acties voor meer info of mail naar info@beatthebeast.nl.


Optie 4: Organiseer zelf een actie

Door zelf een actie op te zetten voor Stichting Beat the Beast kunt u ons enorm goed helpen. Denk bijvoorbeeld aan een flesseninzameling, benefietconcert of sponsorloop. Uiteraard kunnen wij helpen met de nodige materialen en adviezen om uw actie tot een succes te maken. Neem voor meer informatie contact op met interncoordinator@beatthebeast.nl.